Falcao, PSG maçında oynayacak mı? Muhtemel 11'ler

Şampiyonlar Ligi’nde şansı kalmayan Galatasaray, bu akşam UEFA Avrupa Ligi hedefini kesinleştirmek için PSG karşısına çıkıyor.

SPOR 11.12.2019, 09:10
Falcao, PSG maçında oynayacak mı? Muhtemel 11'ler

Cezası sebebiyle İstanbul’da forma giyemeyen PSG’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Neymar, sakatlığı yüzünden Brugge maçlarında da görev alamamıştı. 15 gün önce Real Madrid’e karşı ikinci yarıda oyuna dahil olan Sambacı, bu gece ilk 11'de forma giyecek.

İşte PSG'nin muhtemel 11'i:

PSG: Navas, Meunier, T. Silva, Diallo, Bernat, Marquinhos, Di Maria, Verratti, Draxler, Mbappé, Neymar.

Fransız ekibinde de sakatlıkları devam eden Idrissa Gueye, Presnel Kimpembe ve Ander Herrera karşılaşmada görev alamayacak. Yapılan son antrenmanda takımla beraber çalışan Marco Verratti ve Edinson Cavani'nin durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

Fatih Terim basın toplantısında, "Falcao bizle beraber ama 90 dakikayı zaten çıkaramaz. Fiziği ne kadar müsait tam bilmiyorum. 45 dakika oynar mı, önce mi, sonra mı olacak, maç öncesi karar vereceğiz." ifadelerine yer vermişti. 

İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i:

Galatasaray:  Muslera, Şener Özbayraklı, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Seri, Belhanda, Ömer Bayram, Falcao.

Sarı-kırmızılı takında sakatlıkları devam eden ve kadroda yer almayan Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Florin Andone, Adem Büyük, Yunus Akgün ve Christian Luyindama, PSG maçında forma giyemeyecekler.

Yorumlar (0)