Falcao'nun oynayabilir raporu var mı?

Galatasaray'a büyük umutlarla transferi gerçekleşen ancak sakatlanarak uzun zamandır formasından uzak kalan Radamel Falcao'nun sağlık durumu hakkında flaş bir konu gündemde yer aldı.

SPOR 26.11.2019, 09:43 12.01.2020, 16:15
Falcao'nun oynayabilir raporu var mı?

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olan Galatasaray'ın, uzun bir süreçten sonra kadrosuna kattığı Radamel Falcao, Paris-Saint Germain karşılaşmasında talihsiz bir sakatlık yaşamıştı.

İspanya'da tedavisini devam ettirdikten sonra İstanbul'a dönüş yapan oyuncu, sonrasında tekrar İspanya'ya gitti. Bu defa tedavisi sonlanan 33 yaşındaki futbolcu, Türkiye'ye kesin dönüş yapacak. Ancak bu durum, 'hemen oynayacak' anlamını taşımıyor.

Çünkü sağlık kurulu, Kolombiyalı yıldız Falcao yüzde yüz hazır duruma gelmeden teknik heyete "Forma giyebilir" raporu vermeme kararını verdi.

Radamel Falcao'nun sakatlığı ile ilgili konuşan başkan Mustafa Cengiz, "İspanya'ya gitmesi bizim doktorun kontrolü altında. Fazla sürmez dönüşü, Trabzonspor maçına inşallah yetişir. Devreyi kapattı ya da kapatmadı gibi bir şey diyemem." demişti.

başarılı futbolcunun sakat olarak transfer edildiği iddiası hakkında Cengiz, "Falcao'nun ayağında ödemli iltihap oluştu. Doktorlar, 'En az iki yıl daha oynamak istiyorsan bu ödem gitmeli' dediler. Aşil tendonu önemli. Falcao sakat gelmedi, kimse salak değil, biz de değiliz! Biz bazıları gibi önce imza attırıp sonra sağlık kontrolüne sokmayız." ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar (0)