Falcao'nun eşinden kafa karıştıran paylaşım

Galatasaray'da yüksek maaşı ve sakatlık problemi sebebi ile istenmeyen Radamel Falcao henüz ayrılığa resmi olarak olumlu cevap vermezken, eşinden dikkat çeken bir paylaşım geldi.

SPOR 22.08.2021, 19:14
Falcao'nun eşinden kafa karıştıran paylaşım

Sarı-kırmızılılarda teknik heyetin ve yönetimin kadroda düşünmediği Kolombiyalı yıldız futbolcu Radamel Falcao, henüz ayrılmak için somut bir adım atmadı.

Birkaç takımla görüşme yapan fakat istediği neticeyi alamayan Falcao'dan ayrılık ile ilgili yönetime olumlu bir cevap gelmedi ancak eşi Lorelei Taron, sürpriz bir paylaşımda bulundu. 

"Bu hafta gidiyoruz"

Kolombiyalı golcü Falcao'nun eşi Lorelei Taron, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu hafta gidiyoruz. Sonsuza dek beraberiz Falcao." notunu düştü.

Söz konusu paylaşımı bazı taraftarlar, Falcao'nun takımdan ayrılacağı yönünde yorumladı. Bazı taraftarlar ise paylaşımın transferle ilgisi olmadığını savundu.

Galatasaray'daki performansı tartışılıyor

Sarı-kırmızılı formayla iki sezonda toplamda 40 maça çıkan Falcao, 20 gol atıp, 3 asist yaparak beklenen performansın oldukça altında kalmıştı.

Forvet bölgesinde Mbaye Diagne ve Mostafa Mohamed'i takımında bulunduran Galatasaray, yıllık 5 milyon avronun (yaklaşık 50 milyon lira) üzerinde bir maaş alan Kolombiyalı futbolcu ile yollarını ayırmak istiyor.

Yorumlar (0)