Falcao hakkında bomba iddia ortaya atıldı!

Galatasaray'da Falcao krizi sona ermiyor. Sarı-kırmızılı takımın kulüp doktoru Yener İnce'nin Falcao'nun sakatlık problemini transfer öncesinde tespit ettiği iddiası ortaya atıldı.

SPOR 29.10.2019, 14:27 29.10.2019, 14:31
Falcao hakkında bomba iddia ortaya atıldı!

Yıllık 7 milyondan 3 sezonluk 21 milyon euro'luk anlaşma yapan ve trasnfer olduğu bu zamana kadar yalnzıca 4 karşılaşmada forma giydi ve 1 gol kaydetti. "Sakatım" sözleriyle antrenmanlarda yer almadı.  Terim "Müsait olunca oynatacağız" şeklinde bir açıklama yaptı. Kulüp doktoru da "Tedavisi tamamlandı ama oynamıyor" dedi. Doktor tepkiler üzerine kendi açıklamasını hiçe saydı. Ortaya bomba bir iddia atıldı: Falcao sakat olduğu bilinerek alındı. 

Takımda Falcao krizi gün geçtikçe dahada ileriye gidiyor. Fatih Terim'in 7 milyon Euro maaş alan yıldız oyuncu hakkında "Müsait olursa oynar" sözleri üzerine doktor Yener İnce'nin sözleri gündemi değiştirmişti.

İnce sohbetinde "Falcao sakat değil" sözlerini sarf etti. Bu sözlerin habere dönüşmesinin ardından İnce mecburen yalanlamak durumunda kaldı. 

Fakat asıl bombayı patladı. Yener İnce'nin Falcao'nun sakatlık problemini transfer öncesinde tespit ettiği iddiası gündeme geldi. İnce hem Monaco kulübünden gelen sonuçlarda hem de İstanbul'da yapılan sağlık taramalarında Falcao'nun tendonunda çökme olduğunu ifade etti.

İnce'nin teknik heyet ve yönetime "Bu sakatlık başımızı ağrıtabilir" dediğide belirtildi. Ama doktorun bu sözleri hiçe sayılarak büyük taraftar baskısı sebebiyle Falcao'nun transferi oldu.
 

Yorumlar (0)