"Falcao, buraya para için gelmedi"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacakları karşılaşmadan önce havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıt verdi. Cengiz, Falcao hakkında flaş bir açıklamada bulundu.

SPOR 09.11.2019, 16:08 09.11.2019, 17:45
"Falcao, buraya para için gelmedi"

Süper Lig'in 11. hafta maçında Galatasaray'ın Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşma için şehre giden kulüp başkanı Mustafa Cengiz, maçtan önce havalimanında gazetecilerin sorularını yanıt verdi. Mustafa Cengiz, Monaco'dan transfer ettikleri ancak sakatlığından dolayı uzun zamandır forma giyemeyen Kolombiyalı yıldız Falcao hakkında flaş ifadelere yer verdi.

Galatasaray Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde:

falcao ile ilgili görsel sonucu

"Buraya para için gelmedi"

"Falcao, geldiğinde ölümüne defansa gidip top çıkarmaya da çalıştı. Çok çalıştı. Buraya para için gelmedi, çok yakın izledik. 8 buçuk milyon euro garanti, 9.5 milyonluk bonuslarla birlikte gelen 2 yıllık yeni sözleşmeyi reddetti Monaco'da. Öyle geldi."

"Madrid'de istemiş"

"Florentino Perez bizi tebrik etti, neden tebrik ettin dediğimizde de 'biz Falcao'yu istedik, bize Galatasaray'a gideceğini söyledi' dedi. Diğer Madrid takımı da istemiş. Bunu bize Falcao değil, Florentino Perez söyledi. Tam 15 kişilik yönetici grubuna söyledi."

galatasaray ile ilgili görsel sonucu

"Galatasaray'ı parçalamak isteyen rakipler olabilir"

"Galatasaray dinamik bir yapı, şartlar değişebilir, her gün yenilenme olabilir. Teknik ekiple aramızda sorun var gibi gösterilebilir, Galatasaray'ı parçalamak isteyen rakipler olabilir, buna sadece gülüyoruz. Hocamızla her hafta beraberiz. Bunu sorun olarak görmüyoruz."

Yorumlar (0)