"Falcao 3,5 senedir sakat, bunu alırken dikkat edin"

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan Galatasaray Spor Kulübü kasım ayı olağan divan toplantısına, üyelerden Turcan Bolayır'ın Falcao hakkındaki sözleri kongreye damgasını vurdu.

SPOR 13.11.2019, 16:34
"Falcao 3,5 senedir sakat, bunu alırken dikkat edin"

Sarı-kırmızılı kulüpte divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıya kulübün eski başkanları arasında yer alan Faruk Süren, Dursun Özbek, eski başkan adaylarından Ahmet Özdoğan ve divan kurulu üyeleride katılım gerçekleştirdi. Toplantıda Galatasaray kulübünün mevcut yönetiminde yer alan Başkan Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal, Mahmut Recevik, Dilek Kutlu ve Özgür Savaş Özüdoğru katıldı.

Divan üyelerinden Turcan Bolayır'ın söylediği sözler kongreye damgasını vurdu. Real Madrid'e 6-0 mağlup olan Galatasaray'da oynayan futbolcuları Bolayır, "Yenilebilirsin ama adam gibi yenil. 6-0 mağlup olmuşun maçtan sonra gülüyorsun. Utanır insan. Biz böyle yetiştik" şeklinde eleştirdi.

falcao ile ilgili görsel sonucu

"Şart mı dışarıdan milyonlarca Euro vererek bunları getiriyorsunuz"

Galatasaray Divan Üyesi Bolayır Kolombiyalı yıldız oyuncu Radamel Falcao hakkında ise şu ifadelere yer verdi:

"Fransa'dan bir pilava davet edildim. Çocukların bir kısmı 'Falcao 3,5 senedir sakat, bunu alırken dikkat edin' dediler. Scout ekibi ne iş yapıyor ya? Şart mı dışarıdan milyonlarca Euro vererek bunları getiriyorsunuz. Ülke puanını düşünür mü ya bu? Ülke puanından haberi var mı?"
 

Yorumlar (0)