Euroleague'de Anadolu Efes, Bayern Münih'e mağlup oldu

THY Euroleague’in 9. haftasında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Alman ekibi Bayern Münih’e 74-71'lik skorla yenildi.

SPOR 18.11.2020, 00:18
Euroleague'de Anadolu Efes, Bayern Münih'e mağlup oldu

THY Euroleague’in 9. haftasında Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu’nda Alman ekibi Bayern Münih'le karşılaştı.

Karşılaşma başa baş mücadeleye sahne olurken, Anadolu Efes 74-71'lik skorla yenildi.

Mücadeleye hücumda etkin başlayan Anadolu Efes, ilk 4 dakikayı 12-6 önde geçti.

İlk çeyrekte Efes üstünlüğü

Baldwin, Radosevic ve Dedovic ile 8-0’lık seri yakalayan Alman ekibi, üstünlüğü 12-14 ile ele geçirdi. Son bölümü karşılıklı sayılarla geçilen periyodu Larkin’in son saniyelerde serbest atıştan kaydettiği basketlerle lacivert-beyazlılar 23-22 önde bitirdi.

İkinci periyoda hem hücumda hem de savunmada kötü bir başlangıç yapan Efes; Zipser, Dedovic ve Reynolds'ın basketlerine engel olamayınca 29-23 geriye düştü. Lacivert-beyazlılar; Pleiss, Micic ve Larkin ile farkı kapatmaya çalışsa da savunmada Baldwin’i durduramayınca Alman ekibi devreye 42-37 üstün girdi.

Üçüncü periyodu da önde kapattık

Üçüncü periyotta Micic, Anderson’un üçlükleri, Pleiss ve Larkin’in de içeriden bulduğu sayılarla Anadolu Efes 10-0’lık seri yakalayarak 47-44 öne geçti. Son bölüm Pleiss, Moerman ile pota altını iyi kullanan lacivert-beyazlılar, periyodu 57-50 önde tamamladı.

Son periyoda Moerman’ın üçlüğü ile başlayan Anadolu Efes, farkı 8’e yükseltti. Periyodun son dakikalarında Reynolds ile pota altında etkili olan Alman ekibi, bitişe 1 dakika kala 72-70 öne geçti. Son 17 saniye kala Larkin ile 2 serbest atışından birinden yararlanamayan temsilcimiz, parkeden 74-71'lik skorla mağlup ayrıldı.

Yorumlar (0)