Etnospor'da yıldızlar geçidi

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından  bu yıl 4.'sü düzenlenen Etnospor Kültür Festivali'nde Galatasaraylı ve Fenerbahçeli oyunculara büyük ilgi vardı.

SPOR 03.10.2019, 16:03 03.10.2019, 17:11
Etnospor'da yıldızlar geçidi

Festivalin ilk gününde, Galatasaraylı Fernando Muslera ve Radamel Falcao, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ile Vedat Muric yer aldı.

Emre ile Muric ilk olarak okçuluk alanına geldi. Yoğun ilgi karşısında zor anlar yaşayan sporcular, görevliler eşliğinde alandan uzaklaştı. Daha sonra okçuluk alanına Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı ve DEK Başkan Vekili Hakan Kazancı, Beyoğlu Belediye Başkanı ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız geldi. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından Emre ve Muric, alana tekrar döndü.

Sarı-kırmızılı takımın futbolcuları Falcao ve Muslera ile kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak da okçuluk alanına gelen isimlerdi. Araçlarından inen Muslera ve Falcao da izdihama dönüşmesiyle geri dönmek istedi. Abdurrahim Albayrak'ın yoğun ikna çabası üzerine iki oyuncu güçlükle de olsa okçuluk alanına girebildi.

Okçuluk alanında bir araya gelen futbolcular, izdihamın ardından kısa süre alanda kalan oyuncular, Bilal Erdoğan ile beraber ok attıktan sonra alandan ayrıldı.

Arda Turan ve Gökhan İnler ise atlı spor gösterlerini izleyen isimler oldu.

Eski futbolculardan Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Mehmet Aurelio, Mustafa Doğan, Ogün Temizkanoğlu, Ayhan Akman ve Nihat Kahveci de festivalin ilk gününe katılım gösterdi.

Yorumlar (0)