Eski sevgilisinden Berisha hakkında çok konuşulacak iddialar!

Fenerbahçeli futbolcu Mergim Berisha’nın eski sevgilisi Vesa Vllasaliu, Alman oyuncu hakkında ağır ifadeler kullanarak yeni iddialar ortaya attı. 

SPOR 17.08.2022, 10:00 17.08.2022, 17:56
Eski sevgilisinden Berisha hakkında çok konuşulacak iddialar!

Mergim Berisha’nın yeni bir ilişkiye başlaması sonrası 24 yaşındaki oyuncu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama paylaşan Vesa Vllasaliu, spor gündemine bomba gibi düşecek ifadeler kullandı. Berisha’nın kendisini evden attığını ve sık sık eve alkollü geldiğini öne süren Vllasaliu, yaşadıkları tartışmaya ilişkin de detayları paylaştı. 

“Düğümüze sadece 2 ay kala beni evden attı”

Berisha ile uzun soluklu bir ilişkileri olduğunu belirten Vllasaliu, “3 senelik ilişki, 2 senelik nişanlılık dönemi… 1,5 sene boyunca aynı evde kaldık. Düğümüze sadece 2 ay kala beni evden attı. Çünkü gerçeklerle yüzleşmek ona ağır geldi. İlişkimizi noktaladıktan sadece 3 hafta sonra yeni biriyle ortaya çıktı. Şimdi de bu durumu açık açık sosyal medyada gösteriyor. Lütfen beni artık rahat bırakın” ifadelerini kullandı. 

“Eve alkollü geliyordu”

Berisha’nın gece geç saatlere kadar eve gelmediğini belirten Vllasaliu, “Bir kadını evde gece 4’e kadar bir başına bırakmamalısınız. Maçtan bir gece önce arkadaşları ile bir araya gelip gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğleniyor ve eve de alkollü geliyordu. Eve gelince bana bazı şeyler anlattı, bunun üzerine ben de ona hakaret ettim” dedi. 

Yorumlar (0)