Ersun Yanal, Zanka'dan vazgeçemiyor!

İstediği takımı bir türlü kuramayan Ersun Yanal geri sayıma başlarken tecrübeli hocanın vazgeçemediği tek futbolcu Zanka.

SPOR 25.10.2019, 12:25
Ersun Yanal, Zanka'dan vazgeçemiyor!

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan oyunculardan iyi haberler gelmeye devam ediyor. Hasan Ali ile başlayan; Serdar, Tolgay, Moses, Isla ve Rodrigues'le devam eden sakatlıklarda son isimler Emre ile Max Kruse olmuştu. Nabil Dirar da kasık fıtığı sebebiyle ameliyat olmuştu.

Emre Belözoğlu, kaburgasında bulunan sakatlıktan dolayı takımda oynarken Kruse'nin ağrıları azaldı, Dirar da düz koşu çalışmasına başlad. Bu arada Hasan Ali, Serdar, Moses ve takıma geç katılan Adil Rami de eksiklilerini tamamladı. Tatsız bir sürpriz olmaması hâlinde Fenerbahçe'nin en geç 11. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasına tam ekiple çıkacağı tahmin ediliyor. Bulunan sakatlıklarından dolayı oyunculara mevkileri dışında görev vermek zorunda kalan Ersun Yanal da böylelikle isteğini gerçekleştirmiş olacak.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Zanka, Ersun Yanal'ın vazgeçmediği tek oyuncu oldu. Her karşılaşmada değişen dörtlüye rağmen sabit kalan tek oyuncu oldu. Sekiz karşılaşmaya da ilk on birde yer alan sadece Antalya karşılaşmasının 81. dakikasında oyundan çıktı.

Yorumlar (0)