Ersun Yanal, Tolgay Arslan için kararını verdi!

Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek futbolcular listesinde, Mehmet Ekici, Alper Potuk, Miha Zajc'den sonra Tolgay Arslan'da yerini aldı. Ersun Yanal'ın yönetime "İstiyorsanız gönderin" dediği ifade edildi.

SPOR 17.11.2019, 09:35 12.01.2020, 17:51
Ersun Yanal, Tolgay Arslan için kararını verdi!

Sarı-lacivertli kulüp, devre arasında büyük bir değişime gidecek. Kadrodaki fazlalığı azaltmak isteyen Fenerbahçe'nin en az dört futbolcu ile yollarını ayıracağı dile getirildi.

Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın, sezon başında kadroda yer vermediği Mehmet Ekici başta olmak üzere Alper Potuk ve Miha Zajc ile de yollar ayrılacak. Bu üç futbolcunun yanı sıra Tolgay Arslan'da bu listeye eklendi. Geçtiğimiz sezon Ocak ayında Beşiktaş'tan transferi gerçekleşen futbolcunun kesin gönderileceği öğrenildi.

Tolga Ciğerci ve Ozan Tufan ilk tercih

3.5 milyon euro bonservis bedeliyle imzasını atmasına rağmen performansı ile beklentileri karşılayamayan Tolgay hakkında teknik direktör Ersun Yanal'ın gidebilir dediği iddia edildi.

Sarı-lacivertli yönetim ve sportif direktör Comolli ile görüşme yapan Ersun Yanal'ın "İstiyorsanız gönderin" dediği öğrenildi. Teknik adamın Tolgay'ı istememesinde ki en büyük etken aynı bölgede forma giyen Emre Belözoğlu, Ozan Tufan ve Tolga Ciğerci'nin gösterdiği etkili performans oldu.

Yorumlar (0)