Ersun Yanal Kolarov diyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yönetimle gerçekleştirdiği transfer zirvesinde istediği oyuncuyu, "sol ayaklı; stoper, sol bek ve sol kanatta oynayabilecek biri" ifadeleriyle açıkladı. Teknik adamın tarif ettiği ismin Aleksandar Kolarov olduğu anlaşıldı.

SPOR 22.11.2019, 10:22 22.11.2019, 10:23
Ersun Yanal Kolarov diyor!

Fenerbahçe, ara transfer döneminde nokta atışı takviyelerle kadroyu güçlendirmeyi hedefliyor. Yönetim, hem transfer için bütçe yaratmak istiyor hem de hata yapmadan en iyi ismi takıma kazandırmanın yöntemini atıyor. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ocak ayında yapılmasını istediği transferleri yönetime iletti. Başarılı teknik adam, "sol ayaklı, stoperde, sol bekte ve sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu” istediğini belirtti. Yanal'ın tarif ettiği ismin Aleksandar Kolarov olduğu anlaşıldı. 

Sarı-lacivertli kulüp, Sırp yıldızla sezon başında her konuda anlaşmaya varmıştı. FB TV’de Kolarov için klip bile hazınlandı fakat Roma ile yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle Kolarov hayali suya düştü. Yine de tecrübeli oyuncudan vazgeçilmedi.

Kolarov'un Roma ile sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, Fenerbahçe’nin elini ocak ayında daha fazla güçlendiriyor. 

Fenerbahçe, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren Sırp yıldızla yeni sezon için anlaşma yapaya varabilir ancak sarı-lacivertli kulübün transferi ocakta bitirmeyi hedeflediği belirtiliyor. 

Yorumlar (0)