Ersun Yanal: Kimse önümüzde duramaz!

Süper Lig'deki son karşılaşmasında Antalyaspor'a karşı yenilgiye uğrayan ve millî araya moralsiz bir şekilde giren Fenerbahçe, Denizlispor ile başlayarak, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa ile devam eden seriden 12 puanın sahibi olarak lider olmak istiyor.

SPOR 19.10.2019, 09:56 19.10.2019, 10:01
Ersun Yanal: Kimse önümüzde duramaz!

Bu sezon 8. hafta karşılaşma programında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de tüm hesaplar üç puan üzerine planlandı. Antalyaspor yenilgisini "İş kazası" olarak belirten Ersun Yanal, futbolculardan galibiyet isteyerek "Milli araya kadar dört maç oynayacağız. Kolay rakip yok ama tam puan toplamak bizim elimizde. Dörtte dört yaparak zirveye oturmamız gerek. Takımı bir an önce hak ettiği yere taşımalıyız" şeklinde bir açıklama yaptı.

Olumlu istatistiklerin maç sonucuna yansıması gerektiğinin altını çizen Yanal "Oynadığımız oyunun hakkını vermenin zamanı geldi. Basit hatalara son verip son vuruşları düzgün yapmamız halinde kimse önümüzde duramaz" dedi.

"Kimsenin bir yere gittiği yok"

Gündemde yer alan transfer haberleri hakkında Ersun Yanal "Biz bir takımız ve kimsenin de bir yere gittiği yok. Oynayan oynamayan tüm oyunculara ihtiyacımız var. Zorlu bir maratondayız ve herkese sıra gelecek. Dedikodulara kulaklarınızı tıkayın ve bütün konsantrasyonunuzu takıma verin" ifadelerine yer verdi.

Denizlispor karşısında oynayacak olan ilk on biri büyük oranda belirleyen Ersun Hoca, kadroyu Emre ve Kruse'den gelecek habere göre kesinleştirecek. Kruse'nin oynamaması halinde on numara görevini Zajc'a verecek olan teknik adam, Emre'nin yerinde ise Ozan'a forma şansı verecek.

Emre'nin forma giymese bile bir büyük olarak olarak kafilede yer alması, Kruse'nin ise ağrılarının devam etmesi halinde tedavi için İstanbul'da bırakılması tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)