Ersun Yanal kararını verdi! Serdar Aziz formasına kavuşuyor

Ligde 8. hafta maç programında Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de sakatların ve takımın son durumu hemen hemen netleşti. Ersun Yanal'ın sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu'nu riske atmayacağı, Max Kruse için kararını ise karşılaşmanın başlamasına yakın zamanda karar vereceği, ayrıca uzun zamandır kadorda yer almayan Serdar Aziz ve Hasan Ali Kaldırım'ın forma giymesi bekleniyor.

SPOR 19.10.2019, 14:42
Ersun Yanal kararını verdi! Serdar Aziz formasına kavuşuyor

Ligin 8. hafta karşılaşmalarında Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’de ilk 11'in son hali netleşmeye başladı.

Millî maçta kaburgasında çatlak oluşan ancak takımla çalışmalara katılan Emre Belözoğlu’nun Denizli’ye götürüleceği ancak riske girilmeyeceği öğrenildi.

serdar aziz ile ilgili görsel sonucu

Kasığın bulunan ağrı sebebiyle antrenmanlarda yer almayan Max Kruse’un İstanbul’da tedavisine devam edeceği ifade edilip, uzun süredir takımdan ayrı olan Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Aziz de Denizlispor karşısında yer alacak.

Teknik adam Ersun Yanal, sol bekte Hasan Ali Kaldırım, stoperde Serdar Aziz’i oynatması beklenirken, orta sahda ise Luiz Gustavo-Ozan Tufan ikilisine forma verecek.

Sakatlıkları sona eren Victor Moses ve Garry Rodrigues de Denizlispor maçıyla birlikte yeşil sahalarda tekrardan görev alacak.
 

Yorumlar (0)