Ersun Yanal'ın kaderi Galatasaray maçına bağlı!

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın, ''Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek görevi bırakırım" dediği iddia edildi.

SPOR 18.02.2020, 11:27
Ersun Yanal'ın kaderi Galatasaray maçına bağlı!

Fenerbahçe'de son 3 haftada alınan kötü sonuçların ardından eleştirilerin odağına yerleşen Ersun Yanal'ın geleceğinin Galatasaray derbisine bağlı olduğu öne sürülüyor. Tecrübeli teknik adamın, "Pazar günü Galatasaray maçında puan kaybedersek görevi bırakırım" dediği iddia edildi.

Pazar gün yapılacak maçta alınacak kötü bir sonuç Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında zora sokacak. 

"Karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa yaparız"

Teknik direktör Ersun Yanal, Ankaragücü yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada "Sorumlusu benim. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa onun da arkasında dururum. Ne gerekiyorsa yaparız. Başkanımız ve yönetimle masaya yatırırız, karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa yaparız. Taşın altına elimizi her zaman sokarız" ifadelerini kullanmıştı. Fenerbahçe ile yollarını ayırabileceğinin sinyalini vermişti.

Bu sözler üzerine, Yanal'ın derbide puan kaybetmesi halinde istifa edebileceği iddia ediliyor. Deneyimli teknik adamın ayrılması halinde yalnızca sezonun geri kalanında alacağı olan maaş ödenecek. Yılda 1 milyon 750 bin Euro kazanan Yanal, gönderilirse kalan 525 bin Euro (yaklaşık 3.4 milyon TL) ücret alacak.

Yorumlar (0)