Ersun Yanal Emre Belözoğlu için kararını verdi!

Sarı-lacivertli takım ve millî takımın önemli isimlerinden olan Emre Belözoğlı, 14 Kasım tarihinde oynanacak olan Türkiye-İzlanda karşılaşmasına kadar temkinli bir şekilde ilerleyecek.

SPOR 20.10.2019, 09:19 20.10.2019, 09:23
Ersun Yanal Emre Belözoğlu için kararını verdi!

Fenerbahçe, ligde Denizlispor karşılaşmasıyla yeniden çıkış yakalamak istiyor. Bu hedef neticesinde Ersun Yanal kadro planlaması yaparken, Emre Belözoğlu hakkında oldukça hassas davranmaya çalışıyor. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe ile şampiyonluk, EURO 2020'de de millî formayı girmek istiyor. Futbol kariyerinin  son yılında iki büyük başarı ile son vermek isteyen tecrübeli oyuncu, kaburgasında yaşamış olduğu sakatlıktan dolayı oldukça sıkıntılı günler yaşıyor.

14 Kasım tarihinde EURO 2020 karşılaşmlarında Türkiye-İzlanda maçında kadorda yer almak isteyem ve zafere katkıda bulunmak isteyen Emre, bu sebeple Fenerbahçe karşılaşmalarında daha çok dikkat edecek. 4 haftalık bu zaman dilii içerisinde Fenerbahçe takımda oldukça ekonomik şekilde kullanılmasına dikkat edecek. Teknik direktör Ersun Yanal, orta sahada Emre'nin en az sıkıntı yaşaması için yardım edecek.

emre belözoğlu ile ilgili görsel sonucu

Ersun Yanal, Emre'nin zorlanmaması için yardım ederken, Jailson'u da orta sahaya kaydırıp, Brezilyalı yıldızı kaybetmemek için çabalayacak. Stoperde kalması yerine orta alanda Luiz Gustavo ile kullanılması düşünülen Jailson'un böylece pas oyunundaki verimliliği ve topu oyuna sokuşundan da faydalanılacak.

Yorumlar (0)