Ersun Yanal eleştirilerin hedefi oldu!

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Malatyaspor'la beraberlik alınmasının ardından Ersun Yanal'dan rapor istedi. Sportif Direktör Comolli de kötü futbolun nedenlerini sorgulamaya başladı.

SPOR 27.11.2019, 11:31 12.01.2020, 16:01
Ersun Yanal eleştirilerin hedefi oldu!

Süper Lig'de liderlik hesapları yaparken kendini 4. sırada bulan Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefinde teknik direktör Ersun Yanal oldu. Alınan kötü sonuçlar bir yana takımın kötü oyunu tepkilerin odağı olurken, Başkan Ali Koç'un tecrübeli teknik direktörden hesap sorduğu iddia edildi.

Denizlispor maçından alınan galibiyetin ardından "Kazandık ama vites yükseltmeliyiz" şeklinde takıma mesaj veren Ali Koç, Malatya dönüşü görüştüğü Ersun Yanal'a uyarılar yaptı. Başkan Koç, teknik adama "Bir an önce toparlanmamız gerek" ikazında bulunurken, camianın şampiyonluk beklentisini vurgulayarak, Göztepe karşılaşmasında üç puanın yanı sıra iyi futbol sergilemelerini de talep etti.

Son zamanlarda Ersun Yanal hakkında eleştiriler yapan sportif direktör Damien Comolli'nin Başkan Ali Koç'la fikirlerini bir defa daha paylaştığı ve rahatsızlıklarını söylediği belirtilirken, Ersun Yanal'la da görüşme gerçekleştirdi.

Damien Comolli'nin Ali Koç’a verdiği rapor: “Ersun Yanal bazı oyuncuları hiç düşünmüyor. Kadro tercihleri şaşırtıcı. Takım kapasitesinin altında oynuyor."

Takımdaki düşüşün nedenlerini sorgulayan Comolli'nin teknik heyetten detaylı bir rapor istediği ifade edildi. Mali sıkıntılara rağmen sol bek hariç Ersun Yanal'ın tüm transfer beklentilerini karşıladıklarını belirten Comolli, bunun karşılığını skorda da görmek istiyor.

Yorumlar (0)