Ersun Yanal'dan tazminat açıklaması!

Fenerbahçe'den tazminatını almadan ayrılmayacağı idda edilen Ersun Yanal, "Benim sözleşmemde tazminat maddesi yok. Tazminat nedeniyle istifa etmiyor diyenler beni bu şekilde vuramazlar" ifadelerini kullandı.

SPOR 25.02.2020, 13:35
Ersun Yanal'dan tazminat açıklaması!

Ankaragücü mağlubiyetinin ardından “Elimi yine taşın altına koyarım” diyerek istifa sinyali veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisinde alınan yenilgi sonrası ne yapacağı merak konusu oldu.

Ekibinin, deneyimli teknik adama, "İstifa etmeyelim, yönetim göndersin ve tazminatı alalım" şeklinde telkininde bulunduğu öne sürüldü. Yanal, bu söylentilere son noktayı koydu.

"Benim sözleşmemde tazminat maddesi yok"

Kulüp yönetiminin arkasında durması nedeniyle memnuniyetini dile getiren deneyimli teknik adam, "Benim sözleşmemde tazminat maddesi yok. Tazminat nedeniyle istifa etmiyor diyenler beni bu şekilde vuramazlar. Unutmasınlar ki Aziz Yıldırım döneminde bile şampiyonluk primini almadım. O dönemde bile paramı bırakarak istifa ettim ve tek kuruş almadan kulüpten ayrıldım" dedi.

"Üç maçı kayıpsız geçmeliyiz"

Yanal, "Trabzonspor ile Türkiye Kupası’nda maçımız var. Ligde Antalyaspor ve Denizlispor’la oynayacağız. Bu üç maçı kayıpsız geçmeliyiz. Eksiklerin takıma gelişi ile birlikte bu zorlu süreci birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)