Ersun Yanal: Bizim yerimiz zirve

Kayserispor karşılaşmasından önce Fenerbahaçe'nin hocası Ersun Yanal’ın en büyük tedirginliği, rehavete kapılmak. Bunu engel olmak amacıyla konuşma üstüne konuşma gerçekleştiren teknik adam, "Kağıt üstünde favoriyiz ama maçlar sahada kazanılır. Bunun için de 90 dakika savaşmamız şart" dedi.

SPOR 02.11.2019, 12:38 02.11.2019, 12:41
Ersun Yanal: Bizim yerimiz zirve

Sarı-lacivertli takım, Süper Lig'de Denizli ve Konyaspor, kupada ise Tarsus’u yenerek 3 maçlık seri elde etti. Takımda moraller oldukça yüksek bir durumda bulunuyor. Bu haftaki rakip de ligin en sıkıntılı takımı Kayserispor. Ancak bu durum Ersun Yanal’ı endişelendirmeye başladı. Ekibinin rehavete kapılmasından korkan Ersun Yanal, bunu önlemek amacıyla oyuncuları ile  peş peşe toplantılar gerçekleştirdi. Kayserispor’un Bülent Uygun etkili başlangıç yapmak istediğini vurgulayan teknik adam, "Evet, herkes bizi büyük favori olarak görüyor. Ancak maçlar kağıt üzerinde değil, sahada kazanılıyor. Bunun için de 90 dakika aynı istek ve arzuyla savaşmamız şart" şeklinde bir açıklama yaptı.

Ersun Yanal, adım adım zirveye ilerlediklerinin altını çizerek, "Yapacağımız bir hata, geri düşmemize neden olacak. Bizim yerimiz zirve. Oraya çıkmak için yakaladığımız galibiyet serisini sürdürmemiz gerekiyor. Kayseri ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak milli araya girersek, ligin ilk yarısını zirvede bitirmek için önemli bir avantaj yakalarız" ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (0)