Ersin’e taraftar tepkisi soruldu! İşte yanıtı…

İstanbulspor maçında hatalı goller yiyen ve formsuz görüntüsü ile dikkat çeken Ersin Destanoğlu, siyah-beyazlı taraftarlardan tepki gördü. Genç kaleci, maç sonrası bu duruma ilişkin sorulara cevap vermekten kaçındı. 

SPOR 18.09.2022, 15:20 12.03.2023, 11:30
Ersin’e taraftar tepkisi soruldu! İşte yanıtı…

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor 2-2 berabere kaldı. Maçın en çok konuşulan ismi ise Ersin Destanoğlu oldu. Yediği hatalı gollerle taraftarın tepkisini çeken Destanoğlu, ikinci gol sonrası ıslıklandı. Maçın son düdüğü ile birlikte küfürlü tezahüratların hedefi olan Ersin’in moralinin oldukça bozuk olduğu görüldü. 

“Bir şey söylemeyeyim ağabey”

Maç sonrası bir basın mensubunun, “Ersin, taraftarın sana yönelik tepkisi vardı. Bu konuda bir şeyler söylemek ister misin?” sorusuna kısa yanıt veren Ersin, “Bir şey söylemeyeyim ağabey” diyerek konuyu kapattı. Beşiktaş ile sözleşme görüşmeleri esnasında bazı sorunlar yaşadığı iddia edilen Ersin, bu dönemde ilk 11’deki yerini kaybetmişti. Kulübü ile tekrar prensip anlaşmasına varan genç kalecinin kadroya dönüşü, bazı taraftarların tepkisini çekmişti. 


 

Yorumlar (0)