Erol Bulut: Kazanmak için her şeyi yaptık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, derbi sonrası yaptığı açıklamada maça ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

SPOR 27.09.2020, 22:41
Erol Bulut: Kazanmak için her şeyi yaptık

Süper Lig'de 3. haftada Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaştı.

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Erol bulut, golsüz biten maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Kazanmak için her şeyi yaptık"

Bulut yaptığı açıklamada, "Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanmak için maçta her şeyi yaptık. Gol pozisyonuna da yeterince iyi bir şekilde girdik. Rakibimizin de birkaç pozisyonu vardı. Genel olarak güzel bir maçtı. Yeni gelenler iyi bir performans gösterdi ama istediğimiz, yüzde 100 durumda değiller. Bugünkü maç performansından memnunum." dedi.

"Samatta forvette, sağını solunu arıyoruz"

Bulut açıklamasının devamında, "Pozisyonları çok daha iyi bir şekilde değerlendirmemiz lazım. Orada arayıştayız. Kanatta ve merkezde kim daha iyi... Samatta ekibimize katıldı. Forvette bulunacak. Sağında, solun, arkasında kimi oynatabiliriz, hangisi daha iyi olur, üzerine çalışıyoruz. Kamp döneminde maalesef 1 aylık süre geçti. Tüm futbolcuları elimizde bulunmuyordu. Geriden geliyoruz, oradan geliyoruz. Galatasaray geçtiğimiz yıldan birlikte, uyumlu." ifadelerini kullandı.

"Kafamdaki ilk 11 azar azar şekilleniyor"

Erol Bulut, "Haftayaki Karagümrük maçı ve sonrasında da bir ara var. Daha iyi döneceğiz aradan sonra. Kafamdaki ilk 11'de yavaş yavaş şekilleniyor." sözlerini paylaştı.

Yorumlar (0)