Erol Bulut imzayı attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Erol Bulut ile bir yıllık sözleşmeye imza attı.

SPOR 10.06.2019, 19:30
Erol Bulut imzayı attı

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun da yer aldığı törenle Erol Bulut, bir yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Erol Bulut, törende yaptığı konuşmada, Aytemiz Alanyaspor'u bulunduğu noktanın üzerine taşımak istediklerini belirtti.

"LİG KADAR KUPA DA ÖNEMLİ"

Hem ligde hem de kupada başarılı olmak istediklerini kaydeden Bulut, "Yeni Malatyaspor'da 2 yıla yakın bir çalışma sürecim oldu. Başarılı olduk. Oradaki maceramız bitti. Şu andan itibaren Alanyaspor ile maceramız başladı. Hedeflerimize, başkan, yönetim, teknik heyet, taraftar ve medya ile yürümek inşallah nasip olur. İki kulvarda yarışacağız. Bizim için lig kadar kupa da önemli. Takımımızı şekillendireceğiz. Yeni takviyelerle Alanyaspor'u herkesin istediği yere getirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer konusuna değinen Bulut, "İlgileniyoruz ama sadece o yok. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda, ekonomik sınırlarımızı aşmadan bize yarayacak oyuncular almak isteriz. Heyecan dolu bir lig olacağını düşünüyorum. Herkes takımımızın coşkulu ve iyi bir futbol oynayacağından emin olsun. Taraftarlarımız takımımızın arkasında olsun ve bizi desteklesin." diye konuştu.

Yorumlar (0)