Erol Bulut: Daha güzel bir Fenerbahçe izleteceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Karagümrük müsabakası sonrası yaptığı açıklamada, transfer döneminin kapanmasıyla daha iyi bir Fenerbahçe izlettireceklerini söyledi.

SPOR 03.10.2020, 22:42
Erol Bulut: Daha güzel bir Fenerbahçe izleteceğiz

Süper Lig'de 4. haftada Fenerbahçe evinde Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti.

Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maça çok iyi bir şekilde başladıklarını ifade ederek, "2-0 öne geçtiğimizde, birinci penaltıyı yemelerinin ardından rakibimiz biraz daha üzerimize gelmeye başladı." dedi.

"Rakibimizin kazandığı penaltının olmadığını düşünüyorum"

Bulut, "Rakibimizin kazanmış olduğu bir penaltısı oldu. Ben penaltı olmadığını düşünüyorum. Çünkü ondan öncesinde Cisse'ye yapılan bir faul var. Kafayla çıkmasını engelledi rakip.

Penaltı pozisyonu doğru fakat öncesinde faul vardı. İlk penaltıya dek iyi bir maç oynadık. Genel fotoğrafa baktığımızda ise yeni gelenler, yeni transferler, uyum süreci oldu.

Yeni futbolcularımızın 1-2 hafta gibi kısa bir sürede alışması kolay değil. Bir hafta birisi geliyor, 2 hafta sonra yeni transferler geliyor ve bütün antrenmanları baştan göstermemiz gerekiyor.

"Daha iyi bir Fenerbahçe izleyeceğiz"

Bizim için milli maç arası iyi olacaktır. Eksik olanlarla daha da iyi bir çalışma programımız olacak. Milli maçın ardından daha da iyi bir Fenerbahçe izlettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Bulut açıklamasının devamında Altay'ın kurtardığı penaltıya da değindi. Bulut, şunları söyledi:

Yorumlar (0)