Erol Bulut: "Altay ile konuştum, tokat iddiası doğru!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray forması giyen Marcao'nun Ümit Milli Takım oyuncusu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddialarını Altay Bayındır üzerinden doğruladı.

SPOR 13.10.2020, 10:45 13.10.2020, 10:53
Erol Bulut: "Altay ile konuştum, tokat iddiası doğru!"

Galatasaray, kısa bir süre önce Ümit Milli Takım ile hazırlık maçına çıkmıştı. Söz konusu maç sırasında Galatasaray forması giyen Marcao'nun, Ümit Milli Takım oyuncusu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı ve maçın erken bitirildiği iddia edilmişti. 

Fenerbahçe muhabiri, Ahmet Ercanlar konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Ahmet Ercanlar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un söz konusu iddiaları kaleci Altay Bayındır üzerinden teyit ettiğini aktardı. 

Ahmet Ercanlar'ın açıklamalarına göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, kaleci Altay Bayındır ile görüşmede bulunarak, tokat olayının meydana geldiğini öğrendi. Teknik adam, söz konusu olayın üstünün kapatılması için çaba harcandığını belirtirken, bunun hiç hoş olmadığını söyledi.

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, olay yaratan hazırlık mücadelesinde Ümit Milli Takım'da oynuyordu.  

Galatasaray iddiaları yalanlamıştı

Galatasaray tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen hazırlık maçının 65'inci dakikasında hakem tarafından düdük çalındığı, Ümit Milli Takım oyuncusu Halil Dervişoğlu'nun topa vurduğu, bunun üzerine genç oyuncu ile sarı-kırmızılılarda top koşturan Marcao arasında tartışma meydana geldiği ifade edilmişti.

Bunun üzerine hakem tarafından Marcao ile Halil Dervişoğlu'nun uyarıldığı, iki futbolcunun anlaşarak tokalaştığı ve hazırlık maçının 10 dakika daha devam ettiği belirtilmişti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "maçın sona ermesi" için teklifte bulunduğu, karşılıklı anlaşmaya varılması ve olumsuz hava şartları sebebiyle mücadelenin erken bitirildiği aktarılmıştı.

Yorumlar (0)