Erman Toroğlu: Falcao'yu neden ve niçin aldınız? 

Sarı-kırmızılılarda sakatlığından dolayı dört karşılaşmada forma giyemeyen Radamel Falcao hakkında flaş sözler gündemde yer aldı.

SPOR 23.10.2019, 13:07 23.10.2019, 13:16
Erman Toroğlu: Falcao'yu neden ve niçin aldınız? 

Galatasaray'ın Monaco kulübünden transfer ettiği Radamel Falcao'nun sarı-kırmızılılarda sakatlığından dolayı kadroda yer almaması nedeniyle futbol gündeminde hakkında konuşulanlar son bulmak bilmiyor.

Radamel Falcao'nun Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Sivasspor ve en son Real Madrid maçında forma giymemesi, Kolombiyalı yıldız oyuncunun durumuyla kafalarda birçok soru işareti oluşturmaya başladı.

Erman Toroğlu, Falcao'nun Galatasaray'da kadroda yer almaması ile ilgili oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erman Toroğlu, "Ey Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim... Siz Falcao'yu neden ve niçin aldınız? Eğer Falcao bu maçta oynamayacaksa hangi maçta oynayacak." ifadelerine yer verdi.

"Bu işin sonu biraz sakat gibi geliyor"

Falcao ile ilgili Galatasaray yönetimi ve teknik heyetine bir işaret gönderen Erman Toroğlu "Bilmediğimiz bir şey varsa açıklayın da öğrenelim. Çünkü bu işin sonu biraz sakat gibi geliyor bana" dedi.
 

Yorumlar (0)