Enner Valencia, Dünya Kupası'ndaki favorilerini açıkladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ve Ekvador forması ile Dünya Kupası'nda oynayacak olan Enner Valencia, turnuvada favorilerini açıkladı.

SPOR 19.11.2022, 10:17 19.11.2022, 15:44
Enner Valencia, Dünya Kupası'ndaki favorilerini açıkladı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Enner Valencia, Katar'da yapılacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası öncesi açıklama yaptı. Ekvadorlu yıldız, Dünya Kupası'nda favori ülkelerini açıkladı.

"İlk maç çok önemli"

Turnuvanın açılış maçında Katar ile oynayacakları maç için konuşan 33 yaşındaki oyuncu, "Ev sahibinin açılış maçında ilk defa kaybetmesini umuyoruz. İlk maç önemli. Kazanmak için çalışmalıyız, kazanamazsak, kaybetmemeliyiz. Çok konsantre olmalıyız." sözlerini kullandı.

"Kendine güvenen bir takım kuruyoruz"

Enner Valencia, "Takımımız, 2014 Dünya Kupası'ndaki ekipten daha genç. Daha fazla tecrübeye sahip futbolcuları nasıl dinleyeceklerini iyi biliyorlar. Bu önemli. Kendine daha çok güvenen bir takım oluşturuyoruz." sözlerini kullandı.

"Ülkemiz için en iyi Dünya Kupası performansını sergileyebiliriz umarım"

Sürekli Katar ile oynayacakları maçı düşündüğünü söyleyen Ekvadorlu oyuncu, "Umarım takım, Ekvador için en iyi Dünya Kupası performansını sergileyebilir ve belirlediğimiz hedeflere ulaşabiliriz." yorumunu yaptı.

Üç takımı favori gördü

Valencia, Dünya Kupası'nı Arjantin, Fransa ve Brezilya'dan birinin kazanabileceğini söyledi.

Yorumlar (0)