Enes Ünal: Benim için unutulmaz bir an

A Milli Takımımızın Andorra'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada gollerimizi atan Enes Ünal ve sahada kaptan olarak görev alan Hakan Çalhanoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR 18.11.2019, 09:20 12.01.2020, 17:41
Enes Ünal: Benim için unutulmaz bir an

Milli Takım kariyerindeki ilk golleri atan Enes Ünal şu şekilde açıklamalarda bulundu:

"Bu an benim için unutulmaz bir an. Benim için en önemli şey milli takımda oynamak ve gol atmak. Gerçekten çok mutluyum. Eleştiriler de, güzel söylenen şeyler de oldu. Ben hep hazır bekledim, inşallah böyle devam eder. Ben hep kendimi hazır tutmaya çalıştım, son dönemde ekstra bir motivasyonla bekledim ve çalıştım. Ben oynarım, oynamam sorun değil, buraya gelip takıma ve arkadaşlarıma en iyi şekilde yardım etmek istiyorum."

İzlanda karşılaşmasının ardından tur atladıktan sonra rahatladıklarını ifade eden Çalhanoğlu, "Stresi üzerimizden attığımız için çok mutluyuz. İzlanda maçında çok heyecanlıydık. O maçı atlattık buraya rahat bir şekilde geldik. burada şartlar rahat olmasa bile görevimizi yaptık." dedi.

"80 milyon için elimizden geleni yapıyoruz"

Bugün sahaya kaptan olarak çıkması hakkında konuşan yıldız futbolcu, "Her zaman soyunma odasından çıkmadan önce konuşuyoruz. Bugün kaptanlık görevini Emre Ağabey ve Burak Ağabey'den aldım ve ben de bir konuşma yaptım. 80 milyon kişiyi temsil ediyoruz. 80 milyon için elimizden geleni yapıyoruz. Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının sonunda genç futbolcular Enes ve Ahmed için mutlu olduğunu vurgulayan Hakan Çalhanoğlu, "Enes için çok mutluyum. Maçtan önce penaltıyı bana bırak demişti, ona bıraktım. Ahmed için de çok mutluyum. Gençler için çok sevindim. Ben de o yoldan geldim daha çok yolumuz var." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)