Emre Kılınç adım adım Fenerbahçe'ye !

Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç, Sivassporlu yöneticilerle görüşme gerçekleştirerek Emre Kılınç transferi konusunda anlaşma sağlayacak.

SPOR 14.12.2019, 12:08 12.01.2020, 19:44
Emre Kılınç adım adım Fenerbahçe'ye !

Beşiktaş’ın aradan çekilmesinden sonra sarı-lacivertli takım, Sivasspor'da forma giyen Emre Kılınç’ın transferinde tek başına kaldı. Pazar günü maç için Sivas'a gidecek olan Başkan Ali Koç, Emre için Sivaslı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirecek. 

Süper Lig'in 2. yarısına daha güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Fenerbahçe, Sivasspor'un yıldız oyuncusu Emre Kılınç'ı renklerine bağlamak istiyor.

Emre Kılınç'ın transferine tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın da onay verdiği gelen haberler arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu için Alper Potuk ve Mehmet Ekici gibi oyuncuların takasta kullanılmasının da söz konusu olduğu belirtildi.

Tecrübeli oyuncu, bu sezon Sivasspor'da forma giydiği 12 lig maçında 5 gol, 5 asiste imza atarak takımının liderlik koltuğunda olmasında önemli katkı sağladı.

Sözleşmesi sona eriyor

Sezon sonunda Emre Kılınç'ın Sivasspor ile olan sözleşmesinin sona erecek olması Fenerbahçe'nin işini bir hayli kolaylaştıracak.
 

Yorumlar (0)