Emre Demir imzayı attı

Fenerbahçe, Emre Demir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR 31.01.2023, 21:53 02.02.2023, 09:12
Emre Demir imzayı attı

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Fenerbahçe, Barcelona formasını terleten Emre Demir'in transferi için oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Genç futbolcu bedelsiz olarak kadromuza dahil olmuştur. 4,5 seneliğine sarı-lacivertli renklere bağlanan Emre Demir'e Fenerbahçe'ye hoş geldin diyor; amaçlarımız yolunda çubuklu formayla nice başarılar temenni ediyoruz." denildi.

"Fenerbahçe'nin kaderinde varmış"

Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza merasiminde açıklamalar yapan yönetim kurulu mensubu Selahattin Baki, "Bizi sevindiren bir transfer. Türk futbolcu merkezli bir takım kurma hevesimiz asla bitmiyor. Hem yetenek olarak hem de yaş olarak tartışılabilecek bir profil değil. Daha evvel de renklerimize bağlamak için bir refleksimiz olmuştu fakat kendisi Avrupa'ya gitmek istemişti. Fenerbahçe'nin kaderinde varmış, onun da kaderinde biz varmışız. Geleceğe yönelik çok büyük bir yatırım olarak nitelendiriyoruz. Kendisine de kulübümüzde ve Türkiye A Milli Futbol Takımı çatısı altında üstün başarılar temenni ediyorum." şeklinde konuştu.



"Transferin gerçekleşmesini istedim"

Çok mutlu olduğunu dile getiren Emre Demir ise şu sözleri sarf etti:

"Fenerbahçe'ye geldiğimden dolayı çok mutluyum. Menajerim Ahmet Bulut 'Fenerbahçe seni istiyor' dediğinde çok heyecanlandım, transferin olması için de onunla konuştum. Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Bir an evvel taraftarlarımızın önüne çıkmak ve sarı-lacivertli formayı giymek istiyorum. Taraftarımızdan çok fazla sayıda destek mesajları aldım. Hepsine teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle şampiyonluğun bu yıl geleceğine olan inancım tam."



Barcelona'ya transfer olmuştu

Emre Demir, geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Katalan takımı Barcelona'ya transfer olmuştu. 19 yaşındaki Emre Demir, Barcelona B takımı ile bu sezon iki müsabakaya çıktı.

Barcelona’nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, Emre Demir ile 2027 senesine değin anlaşma sağlandığı, genç futbolcunun serbest kalma tutarının 400 milyon avro olduğu bildirilmişti.

Bahse konu açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

"Barcelona B, Kayserispor takımından Emre Demir'i 2 milyon avro bonservis ücreti ve bonuslar karşılığında renklerine bağladı. 2027 senesine değin anlaşma sağlanan futbolcunun serbest kalma ücreti ise 400 milyon avro olarak belirlenmiştir."

Yorumlar (0)