Emre Can'a Dortmund kancası!

İtalyan devi Juventus'tan devre arasında ayrılacağı tahmin edilen Emre Can için Dortmund'un 18 milyon Euro'luk teklif yaptığı ancak Juventus'un bu teklifi az bulduğu ileri sürüldü.

SPOR 24.01.2020, 09:13
Emre Can'a Dortmund kancası!

Juventus’ta fazla forma şansı yakalamaması sebebiyle ayrılmayı düşünen oyuncular arasında yer alan Emre Can için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Alman basınında yer alan haberlere göre, orta sahasını güçlendirmenin planlarını yapan Dortmund’un Emre Can için Juventus’a 18 milyon Euro'luk teklif yaptı. Bundesliga’da daha önce Bayern Münih ve Leverkusen formaları giyen Emre Can’ın Dortmund’dan gelen teklifi prensipte kabul ettiği ancak Juventus’un miktarı az bulduğu belirtildi. Bu gelişmelere rağmen iki takımın görüşmelere devam ettiği yazıldı.

Öte yandan Juventus’un kafasındaki rakam olan 25 milyon Euro’yu bulan bir teklif gelmediği takdirde Emre’nin takımdan ayrılmasına izin verilmeyecek.

Bu sezon Serie A'da 8 karşılaşmada forma giyen Emre Can, 279 dakika süre alabildi. Emre’yi isteyen takımlar arasında Manchester United, PSG, Everton ve Milan’ın olduğu iddia ediliyor.
 

Yorumlar (0)