Emre Belözoğlu'ndan iddialı sözler: Biz rakipten daha kaliteli bir takımız!

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzonspor'la yapılacak kritik lig maçı öncesinde takım arkadaşlarına yaptığı motivasyon konuşmasında "Kendimize olan güvenimizi sahaya yansıtırsak istediğimiz sonucu da alırız" dedi.

SPOR 01.02.2020, 12:15 01.02.2020, 12:22
Emre Belözoğlu'ndan iddialı sözler: Biz rakipten daha kaliteli bir takımız!

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki kaptanı ve orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde takım arkadaşlarına yönelik bir motivasyon konuşması gerçekleştirdi.

Belözoğlu, şampiyonluk için en önemli maçlardan birini oynayacaklarını belirterek "Kimin oynayacağı hiç önemli değil, hangi 11'le sahaya çıkarsak çıkalım, herkes en iyisini yapacak. Bundan şüphem yok" dedi ve maç sırasındaki tek dezavantajlarının maçın Trabzon'da oynanması olduğunu söyledi.

Fenerbahçe kaptanı, "Rize ve Gaziantep'te deplasman oyunumuzun geliştiğini herkese gösterdik. Artık dış sahada sonuç alan futbolu oynamayı biliyoruz. Bunu devam ettirelim. Biz rakipten daha kaliteli bir takımız. Kendimize güvenimizi sahaya yansıttığımızda sonuç gelecek. Alınacak galibiyet 3 puandan fazlası anlamına geliyor. Şampiyonluktaki en büyük rakiplerimizi arka arkaya yenmek Fenerbahçe'nin gücünü herkese gösterir. Başakşehir maçını da daha anlamlı kılar. Herkesin bu bilinçle sahada olması gerekiyor" diye seslendiği takım arkadaşlarından galibiyet için ellerinden geleni yapmalarını istedi.

Yorumlar (0)