Emre Belözoğlu: En çok Mert Hakan'da zorlandım!

Dün resmî olarak Fenerbahçe'nin sportif direktörü olan Emre Belözoğlu, en fazla zorlandığı transferin Mert Hakan Yandaş olduğunu itiraf etti. 

SPOR 29.10.2020, 13:19
Emre Belözoğlu: En çok Mert Hakan'da zorlandım!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün sarı-lacivertlilerin yeni sportif direktörü Emre Belözoğlu'nu resmen duyurdu. Emre Belözoğlu, bir senelik sözleşmeye imza attı. 

"Hagi asla pes etmezdi"

Katıldığı bir programda futbola ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, Gheorghe Hagi'nin asker olduğunu, her zaman mücadele ettiğini ve asla pes etmediğini ifade etti. 

Emre Belözoğlu, Gheorghe Hagi'nin kaybetmeye karşı bir tahammülsüzlüğünün olduğuna dikkat çekerek, kendisinin Türkiye'de karşılaştığı en önemli oyuncu olduğunu belirtti.

Gheorghe Hagi'nin antrenmandan sonra futbolcuları hemen bırakmadığını ve çalıştırmaya devam ettiğini aktaran Emre Belözoğlu, söz konusu süreçte teknik adamın kendisine büyük katkı sağladığını söyledi. 

"Gökhan Gönül ağlamış"

Emre Belözoğlu, Süper Lig'de geçen sezonun bitmesinin ardından Gökhan Gönül ile konuştuğunu ve kendisiyle ilk görüşmeyi kendisinin yaptığını ifade etti.

Gökhan Gönül'ün kendisine "Yeniden çocukluk hayalimi yaşamamı sağladım" dediğini ve 35 yaşındaki futbolcunun "eşiyle beraber ağladığını" söylediğini anlattı. 

"Mert Hakan transferi zorladı"

Emre Belözoğlu, en fazla zorlandığı transferin Mert Hakan Yandaş olduğunu itiraf etti. 

Mert Hakan Yandaş'ın çok karakterli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken Emre Belözoğlu, iki taraf için de sıkıntılı bir süreç yaşandığını söyledi. 

Emre Belözoğlu, Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ancak sarı-lacivertlilerin de bütçesinin beli olduğunu kaydederek, söz konusu oyuncunun çok değişik nedenlerle Fenerbahçe'yi tercih ettiğini ifade etti. 

"Fatih Terim'i iyi hatırlarım"

Fatih Terim'in önemli bir teknik adam olduğuna dikkat çeken Emre Belözoğlu, kendisini daima iyi hatırladığını ve başarılarının devam etmesini dilediğini belirtti.

Yorumlar (0)