Emre Akbaba indirime gitti, maaş sorunu çözüldü

Galatasaray’da uzun süren pazarlık sürecinin ardından 1,75 milyon Euro olan maaşının 1 milyon Euro olmasını kabul eden Akbaba artık maaşını TL olarak alacak.

SPOR 09.01.2021, 11:53
Emre Akbaba indirime gitti, maaş sorunu çözüldü

Süper Lig’in Konyaspor mağlubiyetiyle sarsılan sarı-kırmızılı ekibinde sürpriz kararlara varıldı. Devre arası döneminde gelecek isimler gibi takımdan kimlerin ayrılmayacağı da merak ediliyor. Sakatlığından dolayı bir türlü formda olamayan Emre Akbaba’yla ilgili ise önemli bir gelişme meydana geldi.

Emre Akbaba ile ilgili önemli gelişme

Sarı-kırmızılı ekip Emre Akbaba ile sözleşmesini 2.5 sene önce Alanyaspor’dan transfer edilerek başlatmıştı. Fakat ekibe istenilen katkıyı bir türlü veremeyen yetenekli oyuncunun Galatasaray’da kalmasına karar verildi.

Konya’da alınan yenilginin ardından eleştirilerin odağında olan 28 yaşındaki oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerin sonucu olumlu oldu.

9 milyon TL’yi kabul etti

Emre Akbaba, mevcut kontratla 1,75 milyon Euro alıyordu. Oyuncu yeni kontratı için indirime giderek 1 milyon Euro karşılığında 9 milyon TL’yi kabul etti.

4 senelik sözleşme

Galatasaraylı oyuncu, 3+1 senelik sözleşmeyle beraber ücrette de büyük bir indirime gitmiş olacak. Akbaba’nın sözleşmenin yenilenmesinin ardından motivasyonunun üst seviyeye çıkması bekleniyor.

7 isim için sözleşmeler bitiyor

Sözleşmesi sona eren diğer futbolculara ilişkin ise değerlendirmelerin sezon sonunda gerçekleştirileceği kaydedildi. Buna göre takımda Şener Özbayraklı, Etebo, Belhanda, Emre Taşdemir, Saracchi, Martin Linnes ve Ryan Donk için karar sezon sonunda verilecek.

Yorumlar (0)