Emmanuel'den gelen itiraf!

Club Brugge forması giyen Emmanuel Dennis, Galatasaray ile oynadıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

SPOR 07.10.2019, 15:44
Emmanuel'den gelen itiraf!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a ile oynadıkları karşılaşma sonrası Club Brugge forması giymekte olan Emmanuel Dennis, taraftarlardan gelen tepkileri anlattı. Belçika basınına konuşan Emmanuel Dennis, kaçırdığı golle ilgili birçok tepki aldığını söyledi.

Het Laatste Nieuws'a konuşan Emmanuel Dennis, "Galatasaray maçının ardından evime çok mutsuz döndüm. Kaçırdığım golle ilgili taraftarlardan hakaret içerikli bir sürü mesaj aldım. Bunun yüzünden olduğunu düşünüyorum. Benim yüzümden kuponları yatınca sosyal medyadan kızgınlıklarını gösterdiler. Gerçekten çok üzüldüm ve günlerce acı içindeydim" şeklinde bir açıklama yaptı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, grupta oynadığı ilk iki maçta Club Brugge ile deplasmanda berabere kalırken, sahasında Paris Saint Germain'e karşı yenilgiye uğradı. Club Brugge ise Galatasaray ve Real Madrid ile berabere kalarak 2 puan topladı. A Grubu'nda üçüncü maçlarda Galatasaray sahasında Real Madrid'i konuk ederken, Club Brugge de PSG ile karşı karşıya gelecek.

Yorumlar (0)