Emmanuel Adebayor futbolu bıraktığını açıkladı!

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Emmanuel Adebayor, Beşiktaş karşılaşmasındaki alınan mağlubiyetin ardından kulübü ile olan sözleşmesini fesh ettiğini dile getirdi.

SPOR 03.12.2019, 10:24 03.12.2019, 10:25
Emmanuel Adebayor futbolu bıraktığını açıkladı!

Başarılı golcü, “Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Türkiye’de 3 harika yıl geçirdim. Fiziksel olarak ayrılsam da ruhum ve kalbim Kayserispor’da kalacak” açıklamasında bulundu.

Kayserispor'da son maçına çıkan Emmanuel Adebayor, karşılaşmadan sonra basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

emmanuel adebayor kayserispor ile ilgili görsel sonucu

Zor bir süreçten sonra bu kararı aldığını söyleyen yıldız oyuncu, "Böyle kararlar çok zor olur. Zor bir karardı benim için, önemli bir karardı. Hayatımın en önemli kararlarından biriydi. Bu takıma, Kayserispor’a geldiğimden beri enerjimi, her şeyimi vermeye çalıştım. Takım için her şeyimi verdim. Ama bazı zamanlar gelir, kafanızda bazı sorunlar olur. Ailenizi düşünürsünüz, gelecek ile ilgili kararlar almanız gerekir. Bu kararlar ivedi olmalıdır. Ben de sonuç olarak bu kararı, devam etmeme kararını aldım. Fakat fiziksel olarak Kayserispor’dan ayrılsam da ruhum ve kalbim Kayserispor’da kalacak” dedi.

Türkiye'de harika bir 3 yıl geçirdiğini belirten başarılı futbolcu, "Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Kafamı toparlamam lazım. Kafamı toparlayıp, bir şekilde geleceğime bakmam lazım. Şimdilik Türkiye defterini kapattım, kapatmadım gibi iddialı bir şey söyleyemem. Hayatta her şey olabilir. Şu an biraz dinlenmem, ailemle vakit geçirmem lazım. Burada 3 harika yıl geçirdim. Türkiye liginin Avrupa’nın en iyi liglerinden birisi olmasını umuyorum. Çok kaliteli bir lig var burada” ifadelerine yer verdi.

emmanuel adebayor kayserispor ile ilgili görsel sonucu

Şu zamana kadar herhangi bir takımla görüşmediğini ifade eden Adebayor, "Şu an için öyle bir şey yok. Evime, ülkeme gideyim, çocukluk arkadaşlarımla, ailemle vakit geçirip kafamı toparlayayım. Gelecekte ne olur bilemem ama şu an için öyle bir anlaşma falan yok" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)