Eljif Elmas'ı oldukça zor günler bekliyor!

Serie A ekiplerinden Napoli, konuşma yasağı bulunmasına rağmen röportaj yapan Eljif Elmas'a ceza vereceğini açıkladı. Genç yıldızı oldukça zor günler bekliyor...

SPOR 17.11.2019, 13:46 12.01.2020, 17:43
Eljif Elmas'ı oldukça zor günler bekliyor!

Millî maç arasında Makedonya'da takımı Napoli'den izinsiz röportaj veren Eljif, ağır bir ceza ile karşı karşıya kaldı. Napoli, ''Eljif Elmas'ın kulübün izni olmadan basına konuştuğu doğrulandı. Bu nedenle Napoli yaptırım yapma hakkına sahiptir." şeklinde bir açıklama yaptı. 

İtalyan devinin, 'disiplinsiz davranış' sebebiyle genç oyuncuya ağır cezalar vereceği gündeme geldi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Eljif'in yaptığı bu hareketin Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in sabrını taşıran son damla olduğu yazıldı.

Tuttosport'ya yer alan haberde Aurelio De Laurentiis, kulüp avukatına çağrıda bulundu.

Takımda son zamanlarda yaşanan disiplinsizlikten oldukça şikeyetçi olan, oyunculara maaş kesme cezası uygulanacağı bildirildi. Bu yasağın ilk sıralarında da sezon başında Fenerbahçe'den transferi gerçekleşen Eljif Elmas yer aldığı belirtildi.

Bir diğer haberde Aurelio De Laurentiis, ceza kapsamında oyuncuların maaşlarını en az %25 keseceği yer alıyor.

Bu rakamın %50'ye kadar çıkması gündemde...

Kulübünde ilk 11'de forma giymekte zorlanan Eljif Elmas'ın böyle bir ceza alma tehlikesi ile karşı karşıya kalması, onu zor günlerin beklediğini ifade ediyor.

Peki Eljif Elmas röportajında neler söylemişti?

Eljif Elmas, Makedonya'nın Avusturya ile oynayacağı karşılaşmadan önce şu ifadelere yer vermişti:

"İtalya Serie A'nın seviyesi Türkiye Süper Lig'in çok üzerinde. İtalya daha çok taktiğe bağlı ve defansif oynanıyor. Türkiye'de ise daha çok hücum futbolu oynanıyor. Fenerbahçe'de daha çok zorlanmıştım. Burası bana daha uygun. İtalya benim için çok önemli bir adım oldu. Juventus şu an zirvede ve çok güçlü bir kadroya sahipler. İtalya Ligi'ni kazanabilirler. Ancak Inter, Napoli ve Roma bir birçok güçlü takım var. Bu yüzden şu an kimin şampiyon olacağını söylemek zor."

Yorumlar (0)