Efsane güreşçi Rocky Johnson hayatını kaybetti!

ABD'li efsane güreşçi Rocky Johnson, 75 yaşında yaşamını yitirdi. Ünlü aktör Dwayne Johnson'ın babası olan Rocky Johnson, güreş dünyasına büyük üzüntü yaşattı.

SPOR 16.01.2020, 09:24
Efsane güreşçi Rocky Johnson hayatını kaybetti!

Profesyonel güreşçi Rocky Johnson hayata veda etti. ABD’de WWE efsaneleri arasında yer alan 75 yaşındaki Rocky Johnson’ın ölümü, güreş dünyasını yasa boğdu. Ünlü oyuncu Dwayne ‘The Rock’ Johnson’ın babası olan Rocky Johnson, ABD’de World Tag Team Championship’te şampiyonluğa ulaşan ilk siyahi isim olarak tarihte yerini almıştı.

Rocky Johnson, 1991'de emekliliğe ayrılarak ringlere vedasını etmişti.

WWE organizasyonu, Rocky Johnson’ın ölüm haberinden sonra sosyal medya hesabından bir baş sağlığı mesajı paylaştı. Yayınlanan mesajda, Rocky Johnson’ın oğlunun babasının efsanesini yaşatacağı belirtildi. Ayrıca mesajda “The Rock, dünya spor eğlence sektörünün en büyük yıldızlarından biri olmaya ve babasının efsanesini yaşatmaya aday” ifadelerine yer verildi.

The National Wrestling Alliance (Ulusal Güreş Federasyonu) ise yayınladığı mesajda “The National Wrestling Alliance, Rocky Johnson’ın ölüm haberi nedeniyle derin bir üzüntü içindedir” ifadeleri kullanıldı.
 

Yorumlar (1)
Tarık istanbul 4 yıl önce
Basin saolsun türkıye büyük üzüntü duyuyorum