Efecan, kulüplerin anlaşmasını bekliyor… İmzalar yakın

Alanyaspor, 32 yaşındaki başarılı futbolcusu Efecan Karaca için transfer teklifleri almaya devam ediyor. 

SPOR 04.07.2022, 13:41 04.07.2022, 15:51
Efecan, kulüplerin anlaşmasını bekliyor… İmzalar yakın

2 sene önce adı ilk olarak Trabzonspor ile anılan ardından uzun bir süre Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Efecan Karaca, altyapısından yetiştiği Galatasaray ile görüşmelerini sürdürüyor. Deneyimli futbolcunun sarı-kırmızılı kulübe transfer olmayı çok istediği bildirilirken, Alanyaspor ile pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. 

Efecan ile prensip anlaşmasına varıldı

Teknik Direktör Okan Buruk’un olumlu rapor verdiği Efecan Karaca için Alanyaspor ile temasa geçen geçen sarı-kırmızılı yönetimin makul bir bonservis bedeliyle transferi bitirmek istediği bildirildi. Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan Efecan ise kulübünden onay bekliyor. Bir an önce sarı-kırmızılılara imza atmak isteyen başarılı futbolcunun Okan Buruk ile de sık sık telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi. 

Alanyaspor yüksek bonservis bedeli istiyor

Alanyaspor’un Efecan için talep ettiği yüksek bonservis bedeli, şu an transferin önündeki en büyük engel olarak ön plana çıkıyor. Galatasaray’ın bu transferde takas formülünü de değerlendirilebileceği belirtilirken, tarafların ortak bir noktada uzlaşıya varması bekleniyor. 

Süper Lig’de 188 maça çıktı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1,90 milyon avro olan 32 yaşındaki Efecan Karaca, 9 sezondur Alanyaspor forması giyiyor. 2001-2008 yılları arasında Galatasaray altyapısında yer alan Efecan, ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldu. Kartalspor, Adanaspor ve Sariyer formaları da giyen başarılı futbolcu, 2013 yılında Alanya temsilcisine imza attı. Süper Lig’de bugüne kadar 188 maçta forma giyen Efecan Karaca, bu maçlarda 17 gol ve 40 asist üretti. 

Yorumlar (0)