Eddie Newton'ın yerine Abdullah Avcı mı geliyor?

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe'ye mağlup olan Trabzonspor'da eleştiri okları yine Teknik Direktör Eddie Newton'a yöneltildi. Söz konusu teknik adamın yerine Abdullah Avcı'nın getirilmesi isteniyor. 

SPOR 26.10.2020, 11:05
Eddie Newton'ın yerine Abdullah Avcı mı geliyor?

Trabzonspor, Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda şampiyonluğu kaybettikten sonra Teknik Direktör Hüseyin Çimşir gönderilmişti. Bunun üzerine bordo-mavililerin yeni çalıştırıcısı Eddie Newton olmuştu. 

Bordo-mavililer, Süper Lig'in 2020-2021 sezonunda şampiyon olabilmek için yola çıksa da 6 haftadır beklediği puanı toplayamadı. Bu sezon şimdiye kadar yalnızca bir defa galibiyet elde eden ve 5 puan alan Karadeniz ekibi, 17'nci sıraya geriledi.

Trabzonspor, dün deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 yenildi. Trabzonspor'da tek golü 23'üncü dakikada Benik Afobe kaydetti. Fenerbahçe'de ise golleri 51'inci dakikada Marcel Tisserand, 55'inci dakikada Enner Valencia, 72'nci dakikada ise Papiss Cisse attı.

Abdullah Avcı'yı istiyorlar!

Bunun üzerine bordo-mavili yönetimin hemen toplantı düzenlediği ve Teknik Direktörü Eddie Newton'u göndermeyi ve yerine Abdullah Avcı'yı getirmeyi hedeflediği ortaya çıktı. 

Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin ardından beIN Sports'ta yayımlanan programa çıkmadığı çünkü bordo-mavilileri yorumlamasının yanlış olacağını düşündüğü ifade edildi. 

Ağaoğlu ile görüşecek

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı'nın yarın konuya ilişkin görüşmede bulunacağı belirtildi. Abdullah Avcı'nın Karadeniz ekibi ile 3 senelik bir sözleşmeye imza atması planlanıyor. Ocak 2020'de Beşiktaş'tan ayrılan Abdullah Avcı, daha sonra beIN Sports'ta yorumculuk yapmaya başladı. 

Yorumlar (0)