Dursun Özbek, yeni hedefini açıkladı: Galatasaray buna layık değil

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübe yeni taşınmazlar kazandırmak için çabaladığını dile getirerek, “Örnek olarak, bugün gidin tesislerimize bir bakın. A takımımızın sadece bir futbol sahası var. Galatasaray buna layık değil” dedi. 

SPOR 31.07.2022, 14:06 01.08.2022, 09:03
Dursun Özbek, yeni hedefini açıkladı: Galatasaray buna layık değil

Galatasaray ’da yönetim kurulunun, gayrimenkul ve taşınmazların değerlendirilmesi için yetki istediği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda camiaya hitap eden Dursun Özbek, önemli mesajlar verdi. Kulüp içinde yeni bir dönüşüme ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Özbek, en büyük hedeflerinden birinin ise Galatasaray’a yeni taşınmazlar kazandırmak olduğunu belirtti.

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında mutlaka başarılı olmak zorundayız”

2022-2023 sezonunun aynı zamanda cumhuriyetin 100’üncü yılına denk geldiğini hatırlatan Başkan Özbek, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında mutlaka başarılı olmak zorundayız. Galatasaray, elde ettiği başarılarla Türkiye’mizin en şanlı kulübü olmuştur. Kulübümüz, cumhuriyetin parlayan yüzüdür. Bu sebeple mutlaka sezonu şampiyonlukla noktalamamız gerekir. İnşallah en iyi kadroyu kurarak, bu sene hem şampiyonluğa hem de özlediğimiz sportif başarılara ulaşacağız. Buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

“Kulübümüze yeni tesisler kazandırmak istiyoruz”

Galatasaray’ın modern tesislere ihtiyaç duyduğunu ve bu dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğini belirten Özbek, “Örnek olarak, bugün gidin tesislerimize bir bakın. A takımımızın sadece bir futbol sahası var. Galatasaray buna layık değil. Yarım asır önce yapılan düzenlemeler hala kullanılıyor. Koskoca Galatasaray, 50 sene önce yapılan yatırımlarla mı yetinmek zorunda? Tesislerimizde bakım olduğu zaman A takımımız yetersiz bir sahada hazırlık yapmak zorunda kalıyor. Galatasaray bu şartlar altında mı yönetilmeli? Bizler, kulübümüze yeni tesisler kazandırmak istiyoruz. Hem profesyonel dallarda hem de amatör dallarda yeni başarılara yelken açmak istiyoruz. Olimpik sporları ülkemize kazandıran kulübüz. O sebeple tesislerimiz de bu şartlara uygun olmak zorunda” şeklinde konuştu.  

Yorumlar (0)