Dursun Özbek'ten Fenerbahçe sorusuna yanıt

Galatasaray'ın 23. lig şampiyonluğu yurt genelinde kutlanıyor. İstanbul'a dönen kafile, büyük sevinçle karşılandı. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, pazar günü oynanacak maçta Fenerbahçe'nin kendilerini alkışlayıp alkışlamayacağı sorusunu cevapladı. Özbek, kupanın hangi maçta sahada olacağı ve Icardi'nin geleceği hakkında da konuştu.

SPOR 31.05.2023, 08:34 31.05.2023, 16:48 Hakan Öksüz
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe sorusuna yanıt

Galatasaray, dün akşam başkentte oynanan maçta Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 23. şampiyonluğunu ilan etti. Son düdükle birlikte sokaklar sarı-kırmızıya boyandı. THY'ye ait uçakla İstanbul Havalimanı'na inen sarı-kırmızılı kafile, tezahüratlarla karşılandı. 

Özbek: "Haftalar öncesinden demiştim"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt verdi. "Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray" sloganıyla Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olduklarını hatırlatan Özbek, "Taraftarlar bir an olsun bizi desteklemekten vazgeçmedi. Çok değerli bir şampiyonluk bu. Haftalar öncesinden 'Şampiyon belli.' açıklamasını yapmıştım." dedi.

Fenerbahçe maçtan önce alkışlayacak mı?

Pazar günü sahalarında Fenerbahçe'yi ağırlayacaklarını vurgulayan Özbek, sarı-lacivertli futbolcuların maçın başında koridor oluşturup kendileri alkışlayıp alkışlamayacağı sorusunu yanıtladı.

Özbek, "Fenerbahçe gibi centilmen bir takım, bizi elbette alkışlayacaktır. Sezonun başından sonuna kadar bu şekilde geldik. Hiç kırılma anı olmadı. Zaten kaç haftadır lideriz. İnanmıştık bu şampiyonluğa. Yönetmeliğe göre ilk iç saha maçında kupa sahaya gelmeli. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile konuştum. Dolayısıyla kupa, Fenerbahçe maçında Ali Sami Yen'e gelecek." ifadelerini kullandı.

Icardi'nin geleceği

Galatasaray Başkanı Özbek, "Icardi takımda kalacak mı?" sorusuna da cevap verdi. Özbek, kalan 1 maçı da oynadıktan sonra Icardi'nin geleceğine karar vereceklerini kaydetti.

Yorumlar (0)