Dursun Özbek'ten Ali Koç'a yanıt

Dursun Özbek, Ali Koç'un kendilerini kamuoyunun önünde tartışmaya çağırmasını futbolu sahanın dışına taşıma gayreti olduğunu iddia etti.

SPOR 24.01.2023, 22:20
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a yanıt

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç'un kulübün internet adresinden gerçekleştirdiği çağrıya yazılı açıklamayla cevap verdi.



"Bu tip beyhude gayretlerin nedenlerini çok iyi anlıyorum..."


Özbek, "Sayın Ali Koç'a..." hitabıyla başlayan cevabında, şu ifadelere yer verdi:

"Bana yaptığınız çağrı metnini üzüntüyle okudum. Bu metinle, başkanlığını yaptığınız Fenerbahçe'nin Türk futbolunda 'Her takım için adalet.' arayışımıza katkı sunmak yerine, futbolu saha dışına çıkarma maksadına yönelik gayret içinde olduğu açık ve net bir şekilde görülebiliyor. Bu tip beyhude gayretlerin nedenlerini çok iyi anlıyorum. Saha içindeki başarısızlıkları saha dışında, bir umut telafi etmeye çalışan bu tarz yaklaşımların Türk futboluna herhangi bir yararı olmayacağını sizler de çok iyi biliyorsunuz."



"Rekabetimizi sahanın içinde sürdüreceğiz"


Mücadelelerini sahanın içinde sürdüreceklerinin altını çizen Özbek, "Biz, futbolun saha içinde oynandığını ve adaletin her takım için önemli olduğunu bütün paydaşlara anımsatmayı sürdüreceğiz. Kendilerine ayrıcalık talep edip sistemi bu doğrultuda dizayn etmeye çalışanların karşısında da her daim duracağız. Dönem dönem hepimiz meydana gelen gerginliklerden etkilensek de kulüplerimizin ve Türk futbolunun vizyonunu geliştirmek, değerini yükselmek için ortak bir sağduyu ve gayretle hareket etmek her birimizin sorumluluğu olmalıdır. Biz bütün bu aksi gayretlere inat, rekabetimizi sahanın içinde sürdüreceğiz." dedi.

Yorumlar (0)