Dursun Özbek: "Şampiyon yine Galatasaray!"

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

SPOR 09.03.2020, 11:54 09.03.2020, 12:05
Dursun Özbek: "Şampiyon yine Galatasaray!"

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) düzenlediği TÜGİK İş Zirvesi 2020 etkinliğine katılmak için Antalya'da bulunan Özbek açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın bu seneki kadrosunun çok güçlü olduğunu söyleyen Dursun Özbek,"Bence 2020 yılında şampiyon yine Galatasaray" dedi. 

Fatih Terim faktörüne dikkat çeken Özbek,"Camia peş peşe üçüncü şampiyonluğu hak ediyor. Oyun anlayışı çok üst seviyeye çıktı. Galatasaray kazanmaya devam edecektir. Bence 2020 yılında şampiyon yine Galatasaray olacak, çünkü 'Mayıslar bizimdir' diye bir sloganımız var. Şampiyonun Galatasaray olacağından eminim." diye konuştu.

Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'e dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan eski başkan, "Yarış şu anda üç takım arasında geçiyor. Sivasspor da var ama büyük bir avantajını kaybetti. Bayağı büyük bir puan farkı vardı. Son maçlarda bunu kaybetti. Türkiye'de sporu takip edenler için nisan ayının ikinci, üçüncü haftasından itibaren şampiyonun kim olacağı daha net bir şekilde belli olur ama benim için şimdiden belli, Galatasaray şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)