Dünyanın en genç kulüp başkanı olacak!

Kastamonuspor'da yarın gerçekleştirilecek olağanüstü kongrede 21 yaşındaki Enes Ege Aygün, tek aday olarak yeni yönetimi ile başkanlığı devralacak ve dünyanın en genç başkanı olacak.

SPOR 22.01.2020, 15:46 22.01.2020, 15:58
Dünyanın en genç kulüp başkanı olacak!

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, düzenlediği basın toplantısı ile 23 Ocak Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede 21 yaşındaki oğlu Enes Ege Aygün’ün başkanlığı yönünde fikir birliğine varıldığını dile getirdi. Yarın gerçekleştirilecek kongrede, Enes Ege Aygün kulüp başkanlığını görevini devralması durumunda, dünyanın en genç kulüp başkanı unvanınına sahip olacak.

George Dorwell, 2015 yılının Mart ayında henüz 22 yaşındayken, çoğunlukla yarı profesyonel kulüplerin yer aldığı Londra, Doğu ve Güney Doğu İngiltere'yi kapsayan bölgesel bir futbol ligi olan Isthmian Ligi ekiplerinden Worthing FC’nin yüzde 75’lik hissesini satın alarak dünyanın en genç başkanı olmuştu.

Ülkemizde ise TFF 3. Lig ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor'da 2015 yılının Temmuz ayında yapılan kongrede kulübün kurucu başkanı Niyazi Önen, başkanlık görevini kulüp ile yaşıt olan 25 yaşındaki oğlu Mehmet Önen'e devretmişti.

Mehmet Önen, kongrenin ardından Türkiye'nin en genç kulüp başkanı unvanının sahibi olmuştu.

Yorumlar (0)