Dudak uçuklatan Şampiyonlar Ligi primi!

Tottenham'da teknik direktörlük görevine başlayan Jose Mourinho, takımını Şampiyonlar Ligi'ne götürdüğü takdirde oldukça yüksek miktarda prim alacak.

SPOR 17.01.2020, 09:04
Dudak uçuklatan Şampiyonlar Ligi primi!

İngiltere Premier Lig’de Mauricio Pochettino’nun gönderilmesinden sonra takımın başına geçirilen Jose Mourinho’nun sözleşmesindeki özel bir madde belli oldu. Daily Mail’de yer alan haberde; yıllık 18 milyon Euro  gibi dev bir rakama imzasını atan Jose Mourinho, Tottenham’ı Şampiyonlar Ligi’ne götürürse hatırı sayılır bir primin sahibi olacağı ifade edildi.

Dünyaca ünlü teknik direktör, Tottenham’ı sezon sonunda Premier Lig’de ilk 4’e sokarsa 2.5 milyon Euro daha kasasına ekleyecek. Tottenham 11 puanla 12. sıradayken başına geçen Jose Mourinho, Premier Lig’de takımının başında çıktığı 10 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Jose Mourinho’nun ekibi, ligde 4. sırada yer alan Chelsea’nin 9 puan gerisinde bulunuyor.

Yıllık kazançta Manchester City menajeri Pep Guardiola’dan sonra ikinci sırada bulunan Jose Mourinho, böylece takımı şampiyon yapamasa da parasını arttıracak.

Yorumlar (0)