Domenec Torrent açıklamalarıyla taraftarın sinirini harladı: “Böyle şeyler olabilir”

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Hatayspor yenilgisinin ardından taraftardan büyük tepki alacak açıklamalarda bulundu. “Yalnızca 4 gündür buradayız.” diyen Torrent, galibiyet isteyen taraftarın ateşini söndürmeye yetmedi. Sarı-kırmızılı ekip, Hatayspor’a 4-2 mağlup oldu. 

SPOR 17.01.2022, 07:53 18.01.2022, 09:21
Domenec Torrent açıklamalarıyla taraftarın sinirini harladı: “Böyle şeyler olabilir”

Süper Lig’de 21’inci hafta karşılaşmaları kapsamında Galatasaray, Hatayspor ile karşı karşıya geldi. 4-2 mağlup olan Galatasaray’ın yeni Teknik Direktörü Domenec Torrent, tepki çeken açıklamalarda bulundu.  

“Böyle şeyler olabilir” 

Ligde uzun süredir ağız tadıyla galibiyet yaşayamayan sarı-kırmızılı ekip her hafta galibiyet umuduyla sahaları doldururken Domenec Torrent’in açıklamaları şu yöndeydi: “3-2 ile berabere şansımızı artırmak için hamle yaptık ama 4’üncü gol geldi. Yalnızca 4 gündür buradayız, böyle şeyler olabilir. 3 puan kaybettik evet ama yalnız 3 puan. Gelişmemiz gerekiyor. Kontra ataklar yedik. Devre arasında 3 stoper kullanmayı düşündük. Beklerimiz çok ileride kaldı, rakip de açık buldu ve gol yedik. Sakatlıklarımız vardı, AFCON’a gitmiş oyuncularımız vardı. Bunlar elbette bahane değil ancak daha fazla çalışmamız gerek.” 



“Transfer kararını kulüp birlikte almalı” 

Torrent: “Galatasaray’ın maçlarını daha önce izlediğim için fikre sahiptir. Ben burada yalnızca bir hocayım. Transfer kararı kulüple birlikte alınmalı. Şu anda benim için tarihler değil Galatasaray için neler yapabileceğimiz önemli. Pep Guardiola’nın yanındayken yalnızca asistandım; ondan öncesinde teknik direktörlük yaptım. Güney Amerika’dan teklif aldım ancak Galatasaray’dan teklif gelince ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğim için kabul ettim.” 

“Fatih Terim Türkiye’nin efsanesidir” 

Torrent: “Fatih Terim, Türkiye’nin efsanesidir. Yalnız buradaki futbol kariyeriyle değil Avrupa’da da saygıyı hak eden biridir. Kendimi asla Fatih Terim ile karşılaştırmam ya da onunla rekabet etmem.” 

Yorumlar (0)