Dolmabahçe'de olaylı gece

Beşiktaş-Adana Demirspor müsabakasının bitimiyle birlikte saha kenarı karıştı. Attığı golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine hareket yapan Mario Balotelli, karşılaşmanın bitimiyle birlikte tekrar bu noktaya gidince saha kenarı karıştı.

SPOR 21.09.2021, 23:09 22.09.2021, 14:24
Dolmabahçe'de olaylı gece

Süper Lig’in 6'ıncı haftasında Beşiktaş ile Adana Demirspor kozlarını paylaşırken, Akdeniz ekibi 3-0 geriye düştüğü maçtan 90+7'inci dakikada attığı golle 3-3’lük skorla ayrılmayı başardı. 

Ortalık karıştı

Bu golün ardından karşılaşma son düdük çalınırken, saha kenarı da karıştı. 78'inci dakikada kaydettiği golle skoru 3-2’ye getiren Mario Balotelli, golün ardından Beşiktaş yedek kulübesine doğru yönelip hareket yapmıştı. Bu hareketin ardından sarı kartla cezalandırılan Balotelli, müsabakanın bitimiyle birlikte soluğu tekrar aynı noktada aldı. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin’in tepkide bulunması üzerine bir anda ortalık karıştı. ​Adana Demirspor kulübesinden gelen isimler Balotelli’yi uzaklaştırmak isterken, Murat Şahin’i sakinleştirmek ise bir hayli güç oldu. Araya girilmesi üzerine olaylar yatıştırıldı.

"Seviyesini belli etti"

Sergen Yalçın, olaya ilişkin olarak, "Balotelli bana hareket yaptı, hakemden sarı kart gördü. Bir futbolcunun rakip teknik direktöre böyle bir hareket yaptığına daha önce hiç şahit olmadım. Balotelli'nin neden beni hedef aldığını anlamadım. Geçen yıl bize gelemediği için yaptı herhalde. Onun için üzüldüm, seviyesini belli etti." dedi. 











Yorumlar (0)