Dja Djedje'den Samet Aybaba'ya yanıt geldi!

Kayserispor'da forma giymekte olan Brice Dja Djedje'den Samet Aybaba'ya sert cevap geldi. Aybaba'nın "Djedje’yi bu takımda görmek istemiyoruz" sözlerinin ardından Dja Djedje, "Daha bir hafta önce geldiniz. Benim hakkımda gazetecilere konuşmayın" cevabını verdi.

SPOR 25.10.2019, 13:08
Dja Djedje'den Samet Aybaba'ya yanıt geldi!

Kayserispor'da teknik direktörlüğe yeni başlayan Samet Aybaba, bir süredir yönetimden alacağını isteyen ve bu sebeple antrenmanlara katılmayan Brice Dja Djedje'yi takımda istemediğini söylemişti. Sezon başı Ankaragücü takımından Kayseri ekibine transfer olan Djedje'nin disiplinsiz olduğunu vurguayan Aybaba, bir yaptırım uygulama zamanı geldiğini söylemişti.

Samet Aybaba'nın sadece 1 haftadır takımın başında olduğunu söyleyen oyuncu, "Sakin kalıyorum ve size hiç cevap vermiyorum. Benim hakkımda gazetecilere konuşmayın. Beni bitirmeye veya benim hakkımda bir şeyler uydurmaya çalışmayın. Daha 1 hafta önce geldiniz. O yüzden benim hakkımda yanlış bilgileriniz varsa rica ediyorum konuşmayın." dedi.

Peki Samet Aybaba, hakkında ne demişti?

“Djedje bir müddet bizimle antrenmanlara çıkmayacak. Adebayor’un ayağında sakatlığı var, tedavisi sürüyor ama Djedje ile ilgili kulübün bir yaptırım uygulama zamanı geldi diye düşünüyorum. Onlara da bunu söyledim. Burası marka, markayı yüksek tutmak lazım. Eğer onu yüksek tutmazsanız o zaman başka sorunlar yaşarsınız. Takım bütünlüğüyle ilgili birleştirmeye çalıştığınız şeyleri kaybetmeye başlarsınız. Bu nedenle bir daha Djedje’yi bu takımda görmek istemiyoruz. Hem saha içinde katkısının olmadığından hem de saha dışında takımı rahatsız edecek kötü, disiplinsiz davranışta bulunduğundan. Burada hem içeride hem dışarıda hem de performansla ve davranışla ilgili bir şey yapmazsak takım bütünlüğünü bir araya getiremeyiz.”

Yorumlar (0)