Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının detayları belli oldu!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile karşılaşacak. Savaş nedeniyle Ukrayna'nın dışında oynanacak ilk maça dair ayrıntılar netleşti. Peki Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Detaylar haberde...

SPOR 22.06.2022, 17:14 22.06.2022, 17:24 Hakan Öksüz
Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının detayları belli oldu!

Süper Lig'i ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turuna katılım hakkı elde eden Fenerbahçe, Avrupa planlarını yapmaya başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı eşleşen sarı lacivertliler, üst tura yükselmek istiyor.

Kritik eşleşmenin tarihi, saati ve hangi stadyumda oynanacağı netleşti. Sarı lacivertliler, çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak turun ilk karşılaşmasına deplasmanda çıkacak. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için 3 takımı elemek zorunda.

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? 

Peki Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Dinamo Kiev-Fenerbahçe eşleşmesinin ilk maçı, Polonya'nın Lodz kentinde yer alan Miejski Stadyumu'nda yapılacak. Savaştan dolayı Ukrayna'da oynanamayacak olan maç, 20 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de oynanacak.

Karşılaşmanın rövanşı ise 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadı'nda yapılacak. Saat 20.00'de başlayacak maçta iki takım da 3'üncü ön elem tutuna yükselmek için kozlarını paylaşacak. 3'üncü ön eleme turunu da geçen takımlar, gruplara kalabilmek adına play-off mücadelelerine çıkacak. 

Fenerbahçe ve Trabzonspor, gruplara kalmaya çalışacak!

Bu sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor ve Fenerbahçe temsil edecek. Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i elemesi halinde üçüncü tur maçlarına çıkacak. Üçüncü turun ilk maçları 2-3 Ağustos'ta, rövanş maçları ise 9 Ağustos'ta oynanacak.

Bu turu geçen takımlar, Devler Ligi gruplarına adını yazdırabilmek için play-off maçlarına çıkacak. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, turnuvaya bu turdan katılacak. Play off turunun kuraları 2 Ağustos'ta çekilecek. İlk maçlar 6-17 Ağustos'ta, rövanş karşılaşmaları ise 23-24 Ağustos'ta yapılacak.

Yorumlar (0)