Digitürk'e La Liga tepkisi!

La Liga'nın 2019-2020 sezonunda Türkiye'de yayınlanmayacak olması futbolseverler tarafından büyük tepki çekti.

SPOR 07.10.2019, 12:47
Digitürk'e La Liga tepkisi!

Dev yıldızlara ev sahipliği yapan İspanya 1. Ligi La Liga'da başta Real Madrid-Barcelona karşılaşması Türkiye'de çok sayıda izleyici kitlesine sahip. La Liga'nın yayın hakları için anlaşma sağlayan bir yayıncı kuruluş bulunmuyor.

beIN medya kontrolünde olan Digiturk, 2015-2016 yıllarından bu yana La Liga karşılaşmalarını Türkiye'deki futbolseverlere ulaştırıyordu. Fakat platform, bedelin yüksek olaması nedeniyle be yıl İspanya liginin yayın haklarını almadı.

Sezon başında La Liga karşılaşmasını yayınlaması beklenen Digitürk'e kullanıcılarından şikayetler gelmeye başladı. İspanya ligini izlemek için paket satın aldığını belirten Digitürk kullanıcıları El Clasico'ya 20 gün kala halen La Liga yayınlarının başlamamış olmasından dolayı tepki göstermeye başladı.

Sosyal medyada ve şikayet platformlarında bu durumu dile getiren kullanıcılar, ödeme yapmadan önce İspanya Ligi'ni yayınlayacaklarına dair söz aldıkları Digitürk'ten bu konu ile ilgili bir açıklama bekliyorlar.

Kullanıcılar müşteri temsilcilerine bağlandıklarında; ''Digiturk paket içeriğinde değişiklik yapma hakkına sahiptir'' cevabını alıyorlar.

Digitürkten kulanıcılara şu şekilde cevap geldi: 

"İspanya La Liga organizasyonu ile 2019/20 sezonunu yayınlamak için görüşmelerimiz devam etmektedir. Gelişmeler için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Teşekkürler"

Yorumlar (0)